De ce a ales Federația de Box din nou Gorjul pentru Naționale

Organizarea la Bălești a Campionatelor Naționale de Box pentru tineret și seniori a surprins dar cei implicați au recunoscut faptul că gorjenii sunt buni organizatori. Anterior s-au mai organizat competiții naționale la Târgu Jiu, în Sala Sporturilor, dar și la Bălești, unde au avut loc și aceste întreceri.

Competiția națională de box care a avut loc săptămâna trecută la Băleștiu a fost un succes. Au spus-o și organizatorii, reprezentanții federației și ai cluburilor gorjene implicate dar și participanții la întreceri.

Antrenorul clubului Pandurii, Doru Neamțu, explica această alegere și prin colaborarea foarte bună între cluburile gorjene care au avut sportivi implicați în competiție dar și prin implicarea directorului de la Pandurii, Mihai Prunariu, membru în Biroul federal a FR Box. „Federația a văzut că la noi, la Târgu Jiu, lucrurile se desfășoară cum trebuie. Noi știm ce avem de făcut, pentru că organizăm competiții de atâta timp. Pionul principal a fost președintele Mihai Prunariu, care este și membru în Biroul Federal. Fără dânsul nu se putea aduce această competiție”, a explicat antrenorul Doru Neamțu la Accent Tv, acesta fiind de asemenea implicat în organizare.

În acest an s-a înființat o secție de box nouă la clubul Intenațional Bălești care a legitimat și un sportiv de mare performanță, Saly Palapuic, care acum are dublă legitimare. Antrenorul Neamțu  a mai precizat că cea mai mare implicare a fost cea a primarului din Bălești,  Mădălin Ungureanu, care iubește sportul, în special boxul, și care are o echipă de organizare foarte bună.

Prezent la Bălești, președintele Federației de Box a avut numai uvinte de laudă pentru organizatori. „Vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru suportul și sprijinul acordat în desfășurarea acestui eveniment. Cred că a fost o competiție reușită din toate punctele de vedere, la tineret, cât și la seniori. Avem speranțe că viitorul boxului românesc arată bine și va emite pretenții”, a declarat Cîtea la finalul competiției de la Bălești.

Galerie foto




Vizualizări: 358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: