Copil agresat în microbuzul școlar

Un bărbat din judeţul Vâlcea este cercetat penal pentru loviri sau alte violenţe după ce ar fi agresat un băiat în vârstă de 13 ani, într-un microbuz şcolar. Agresorul ar fi recurs la violenţă după ce copilul a avut o neînţelegere cu fiul său.

Incidentul s-a produs, marţi, în comuna Laloşu şi a fost anunţat la Secţia 10 Poliţie Rurală Măciuca de către tatăl băiatului agresat. Când au ajuns poliţiştii la locul indicat, copilul încă prezenta urme ale violenţei. 
 
"În urma deplasării la faţa locului, s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, minorul prezentând la nivelul obrazului stâng o roşeaţă, susţinând că i-a fost produsă de bărbatul de 42 de ani, în timp ce se afla în microbuzul şcolar al comunei Lalosu, judetul Vâlcea. Motivul ar fi o neînţelegere între copilul de 13 ani şi fiul barbatului de 42 de ani”, au transmis reprezentanţii Poliţiei judeţene Vâlcea. 
 
Aceştia menţionează că poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Vizualizări: 2,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: