Copil de zece ani, lovit de trei tragedii majore

Momente triste pentru un băiat din comuna gorjeană Jupînești. Un incendiu a mistuit miercuri seara casa în care locuia cu bunica lui. “Copilul este disperat, plânge întruna și nu vrea să mănânce”, a povestit sora bunicii pe pagina de socializare.

Băiețelul este foarte bun la școală, are numai calificativul FB și este premiant. Asta deși mama l-a părăsit când avea un an și jumătate, iar tatăl care îl creștea singur a fost ucis acum doi ani, la Pitești, de un coleg de serviciu, în urma unui scandal ce a avut loc în camera de hotel.

De atunci îl crește bunica. Casa a ars în proporție de 80%, a spus primarul localității. “Încercăm să acordăm un sprijin financiar, cu aprobarea Consiliului Local, și o să facem apel la vecini să ne ajute să reconstruim. Ei aveau în prelungirea casei două cămăruțe din BCA care pot fi refăcute. Acum locuiesc la sora bunicii”, a spus primarul Petre Gușiță.

Sora bunicii a povestit că în incendiu a ars și o sumă de bani. Bunica tocmai vânduse un apartament în Sadu și apucase să refacă acoperișul. Voia să extindă casa cu încă o cameră, dar toți banii au ars odată cu casa. “Copilul este disperat. Plânge întruna și nu vrea să mănânce. Au rămas sub cerul liber. Vă rog, cine poate ajuta pe această bunică cu nepotul ei, să ia legătura cu Primăria și Poliția Jupânești, jud. Gorj”, a scris sora bunicii pe pagina de socializare.

 

Se pare că băiatul, fiind singur acasă, a dat foc din greșeală, după cum a povestit tot sora bunicii pe pagina de socializare.

foto arhiva

Vizualizări: 8,811

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: