Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Noul program de circulație al Transloc Târgu Jiu

Primăria Municipiului Târgu Jiu aduce la cunoștința cetățenilor programul de circulație al mijloacelor de transport în comun aparținând societății Transloc SA, în perioada vacanței elevilor, respectiv 15.07.2019- 07.09.2019.

Pe traseul principal 9 Mai-Artego, frecvența de circulație în intervalul 05:25-18:45 va fi de 16 minute în loc de 13, iar în intervalul 18:45 - 22:41 va fi de 20 de minute. Ultima plecare de la Artego este la ora 23:20, iar din 9 Mai la ora 00:00.

Pe traseele 9 Mai-Bârsești și 9 Mai –Preajba vor circula doar 5 trolee. 9 Mai-Vărsături-Preajba rămâne neschimbat. De asemenea, pe traseul 9 Mai-Iezureni-intersecție Curtișoara au fost eliminate 3 curse, pe 9 Mai-Slobozia -Ursați a fost eliminată o cursă, pe Romanești-Artego-Preajba a fost eliminată o cursă, iar pe traseul Dedeman- 9 Mai- Artego- ANL nu au fost efectuate modificări. Cursele eliminate de pe traseele laterale sunt cele utilizate de elevi în perioada anului școlar.

Noul program de circulație va fi afișat în toate stațiile de urcare-coborâre, dar și în mijloacele de transport în comun, anunță Primăria Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 2,357

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: