Copil dispărut de acasă, căutat cu drone și câini de urmă

Ore de foc pentru oamenii legii din județul Gorj! Un copil, în vârstă de 7 ani a fost dat dispărut de părinți. Polițiști, jandarmi, pompieri și salvamontiști s-au mobilizat pentru a-l găsi pe micuț. Timp de trei ore, ei au luat la pas zonele din apropierea locuinței, situată în comuna Bengești-Ciocadia. Căutările s-au încheiat cu bine. Copilul a fost găsit și dus acasă!

Băiețelul dat dispărut suferă de sindromul Down, iar asta a făcut și mai dificilă misiunea salvatorilor.

„La data de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au fost sesizați despre faptul că la aceeași dată, în jurul orei 15:30, Drăghici Robert Nicolae, de 7 ani, din localitatea Bengești-Ciocadia, a plecat în mod voluntar de la domiciliu.

Minorul este diagnosticat cu sindromul Down.

Efective din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci, Serviciului Investigații Criminale, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi, pompieri, precum și un câine de urmă din cadrul Serviciului Criminalistic, au fost mobilizați pentru căutarea băiatului.

La căutări au participat și lucrători din cadrul Salvamont Gorj, cu doi câini de urmă și două drone.

În urmă cu câteva minute, acesta a fost depistat, teafăr, la aproximativ 400 de metri de locuință, într-o zonă cu vegetație densă”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Galerie foto
Vizualizări: 3,498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: