Celebrul rapper Coolio, decedat subit, la doar 59 de ani

Interpretul de hip-hop Artis Leon Ivey Jr., cunoscut drept Coolio, a murit miercuri, la vârsta de 59 de ani, din cauza unui infarct. Rapperul a fost găsit mort pe podeaua unei băi din locuința unor prieteni din Los Angeles.


Rapperul Coolio a fost un star al anilor '90. Albumele „It Takes a Thief” (1994), „Gangsta's Paradise” (1995) și „My Soul” (1997) au fost vândute în milioane de exemplare, iar melodia „Gangsta's Paradise” i-a adus premiul Grammy în anul 1995.

Collio  a fost găsit mort pe podeaua unei băi din casa unor prieteni din Los Angeles. Potrivit echipajului de ambulanță, artistul ar fi suferit un stop cardiac și a fost declarat mort la fața locului, potrivit Gateway Pundit:  "Managerul lui Coolio, Jarez, spune că Coolio a mers la baie în casa unui prieten, dar când nu a venit după un timp... prietenul a continuat să-l cheme, iar în cele din urmă a intrat și l-a găsit pe Coolio întins pe podea".

"Ni s-a spus că prietenul a chemat salvarea, care a sosit și l-au declarat pe Coolio mort la fața locului - iar Jarez ne spune că paramedicii suspectează că a suferit un stop cardiac. Cauza oficială a morții nu a fost stabilită", continuă sursa citată.

Coolio - al cărui nume real era Artis Leon Ivey Jr. - postase pe Instagram un videoclip cu ultima sa apariție pe scenă, cu patru zile înainte de deces. 

Vizualizări: 825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: