Aleargă în premieră la proba de maraton

Atleta Andreea Chivoiu va alerga în premieră în proba de maraton. Duminică, 9 octombrie, gorjeanca legitimată la CS Pandurii și CSM Târgu Jiu va lua startul la Bucharest Marathon 2022.

Atleta Andreea Chivoiu, devenită recent campioană națională la alergare montană pe distanță lungă, va concura în premieră în proba de maraton, anunță csmtargujiu.ro. Duminică, 9 octombrie, gorjeanca Andreea Chivoiu va lua startul la Bucharest Marathon 2022. ”Îmi doresc să scot un timp foarte bun, și de ce nu, să urc pe podium”, a declarat plină de optimism Andreea înainte de plecarea spre București pentru site-ul oficial.

Cu doar trei săptămâni în urmă, pe 24 septembrie, sportiva, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu și CS Pandurii, pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Bură, a cucerit titlul de campioană națională la alergare montană pe distanță lungă, în cursa de 36 de km desfășurată la Câmpulung Moldovenesc. Acum, sportiva este pregătită pentru o nouă provocare, cursa de maraton. Sportiva recunoaște că are emoții privind această cursă, dar modul în care este pregătită și sprijinită de antrenorii ei, o fac să meargă la București cu încredere și optimism că poate obține un rezultat foarte bun: „Sunt pregătită pentru aceasta cursă, deși este prima dată când voi alerga în proba de maraton. Am foarte mari emoții, dar, domnii antrenori văzând asta, sunt lângă mine, mă încurajează și asta mă face să mă ambiționez și mai tare. La acest maraton vreau să dau tot ce este mai bun din mine, deși este prima mea cursă, îmi doresc să scot un timp foarte bun, și de ce nu, să urc pe podium”.

Galerie foto


Vizualizări: 1,439

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: