Cătălin Măruță se implică să ajute copiii și vârstnicii

Trecut recent printr-o intervenție chirurgicală și având mai multe probleme în familie care au impus prezența la spital, vedeta Pro Tv Cătălin Măruță anunță că se va implica în ajutorarea celor care au probleme. Grija față de oameni va fi principala preocupare a lui Măruță și a familiei sale în campaniile umanitare în care se va implica.

„Nu ne gândim la sănătatea noastră până când nu ne lovește o problemă”, a concluzionat Cătălin Măruță după ce a trecut personal printr-o problemă de sănătate. Celebrul prezentator tv a trecut cu bine de operația la picior iar acum se află în perioada de recuperare. „Au tot fost diverse experiențe în ultimul timp: am avut viroze, eu m-am operat la picior, iar Andra, înainte de spectacolele de Crăciun, a ajuns la spital din cauza epuizării”, a punctat Măruță problemele de sănătate din familia sa, probleme care l-au făcut să se gândească mai ales la semenii care trec prin astfel de situații dar nu au șansa de a primi ajutor. „Ne revenim, dar nu uităm că poate altora le este mult mai greu si ca trec prin situații si mai dificile. Iată de ce vă povestesc aceste lucruri: aș vrea să vă spun că în 2023 noi am decis să ne alăturăm Dr.Max, pentru ca împărtășim una dintre cele mai importante valori: grija fata de oameni. Ne-am bucurat să descoperim ca avem aceeași dorința de a ajuta oameni care trec prin probleme, fără ca nimeni să știe de ei și fără să aibă șansa să primească ajutor”, a explicat vedeta pe contul personal de facebook noul parteneriat al familiei sale cu un celebru lanț de farmacii, precizând punctual de ce face acest demers: „Pentru noi contează foarte mult ca prin astfel de parteneriate să dam ceva înapoi lumii în care trăim, celor care au nevoie de susținere”. 

Un exemplu dat de acesta este deschiderea primului centru de socializare pentru seniorii singuri din Romania. Măruță a precizat că se va implica în acțiuni dedicate cauzelor comunitare pentru copii și vârstnici aflați în situații dificile: „Noi vrem să aducem o raza de lumina copiilor si seniorilor, în viețile lor greu încercate”.

Vizualizări: 1,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: