Copilul de 11 ani, condus pe ultimul drum

Remus Niţoi, băiatul de 11 ani care a murit marţi seară, după ce a căzut de pe un bloc cu zece etaje, a fost condus sâmbătă pe ultimul drum. Încă nu se ştie dacă a fost un accident sau o sinucidere cauzată de notele mici avute la şcoală. Familia, prietenii, cunoscuţii şi-au luat astăzi rămas bun pentru totdeauna de la Remus. Acesta este singurul copil al familiei.

Peste o sută de persoane, vecini, cunoştinţe sau pur şi simplu persoane care au auzit de tragicul eveniment au participat la înmormântarea băiatului. Mama acestuia nu mai avea lacrimi.

De-a lungul zilelor au existat tot soiul de declaraţii care au pus la îndoială motivul pentru care băiatul şi-a lua zilele, adică notele mici.

Cea mai plauzibilă motiv, susţinut chiar şi de procurori, a fost acela de sinucidere din cauza notelor de la matematică. Cea de-a doua ipoteză se referea la o un accident. Unii spuneau că băiatul s-ar fu jucat pe bloc, în încercarea de a realiza un filmuleţ pe care să-l posteze pe Youtube, s-a dezechilibrat şi a căzut...Indiferent de motivul care a dus la această tragedie, va trece mult timp până când familia şi oamenii în general vor uita de moarte micuţului de 11 ani...

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: