Corigenţi folosiţi în campania electorală de directorul şcolii

Directorul coordonator al unităţilor de învăţământ din Bărbăteşti se pregăteşte să implice şcolarii în campania electorală. Gheorghe Ghimpău şi-a făcut deja strategia de obţinere a voturilor cu ajutorul elevilor care au rezultate slabe la învăţătură.

Gheorghe Ghimpău vrea să câştige alegerile la Bărbăteşti cu ajutorul corigenţilor şcolii. Gheorghe Ghimpău nu se sfieşte să recunoască că în campania electorală partidul pe care se hotărăşte să îl susţină poate să aibă un sprijin în el. Directorul coordonator de la Bărbăteşti susţine că are o experienţă de campanie care o depăşeşte şi pe a lui Ocatv Cozmâncă „În campanie majoritatea ştiu că pot să aibă în mine un mare sprijin, cunosc prea multă lume. Din 1990 tot fac campanie electorală de nici Cozmâncă nu mă poate depăşi”, susţine Ghimpău.

50 de elevi slabi, 100 de voturi

Directorul coordonator de la Bărbăteşti nu este de acord cu strategiile folosite până acum şi într-un limbaj nu foarte academic explică cum poate să facă el rost de voturi. „Eu le-am spus, se ceartă ca nărozii prin cârciumi, dau la toţi beţivii ţigări şi de toate. Eu le-am spus, bă fraierilor nu aşa se face campanie. Eu mă duc la om în casă şi de acolo obţin voturile. Nu aşa ca voi”.

Ghimpău nu se sfieşte să obţină voturi chiar de la familiile elevilor care nu au rezultate bune la învăţătură. „Dacă ai de exemplu 50-60 de copii slabi la şcoală. La 50 de elevi sunt 100 de părinţi, 200 cu bunici, îţi faci un capital de voturi fără să te doară capu’. În felul asta poţi să ajuţi pe cineva”, susţine Gheorghe Ghimpău.

Răsplata lui Ghimpău

Gheorghe Ghimpău a fost acuzat în anul 2003 că a încercat să violeze o elevă. La vremea respectivă profesorul Ghimpău a promis că nu se va mai întoarce la Şcoala din Bărbăteşti. În mai 2009 Gheorghe Ghimpău a revenit şi nu ca simplu profesor ci director coordonator. Singura sancţiune pe care a primit-o a fost avansarea de profesor la director coordonator.  Coincidenţă sau nu, şi atunci, şi acum, inspectorul şcolar general care l-a făcut director pe agresorul sexual este Nicolae Mergea. Acum este rândul lui Ghimpău să-i răsplătească pe care l-au pus în funcţie.

despre implicarea directorului Ghimpău intr-un scandal sexual cu o eleva citeste pe:

http://www.pandurul.ro/Investigatii/2009-09-24/Agresor+sexual%2C+director+de+scoala

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: