Romeo Chiriac, pasionat de pariurile sportive

Şeful Biroului de Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj este cel care le dă o mână de ajutor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. În afara serviciului care îi ocupă aproape tot timpul, Romeo Chiriac se ocupă de grădinărit şi de treburile casnice. Pasionat de pariurile sportive, acesta mărturiseşte că nu trece o zi fără să parieze pe meciurile de fotbal.

Romeo Chiriac a început să lucreze în cadrul AJOFM Gorj încă din 1995 după ce anterior lucrase la Întreprinderea de Maşini Unelte şi SC Amorim SA, la început ca inginer tehnolog, apoi profesor la Liceul Maşini Unelte şi după aceea în domeniul Resurselor Umane, Normare şi Salarizare. „Îmi place să lucrez cu oamenii şi pentru oameni. Mereu am ţinut cont de ceea ce m-au învăţat părinţii mei, să fiu cinstit, modest, sincer şi cu suflet pentru oameni. Obiectivul meu permanent este ca toţi cei care mi se adresează să le rezolv problemele şi să mă asigur că pleacă mulţumiţi de serviciile oferite fiindcă trebuie să ţinem cont că nimeni nu vine să ne vadă figurile eventual acre, indispuse şi plictisite ci vine să-şi rezolve problemele”, a mărturisit Romeo Chiriac.

Face piaţa

De copilărie îşi aduce aminte cu drag ca fiind cea mai frumoasă perioadă, copil fiind a făcut mai multe năzbâtii însă pe una şi-o aminteşte mereu. „Nu împlinisem trei ani când a avut loc inaugurarea Complexului Comercial de pe strada Unirii şi stând cu mama la rând la portocale, am întrebat manechinul din vitrină de vorbă iar acesta nerăspunzându-mi l-am luat la palme, spărgând implicit geamul”, a declarat Romeo Chiriac. Timp liber are din ce în ce mai puţin. „Îmi place fotbalul, grădinăritul, treburile casnice, mă ocup de aprovizionare, fac piaţa şi sunt extrem de pasionat de pariurile sportive mizând în special pe meciurile de fotbal”, a precizat Romeo Chiriac.

Cel mai fericit moment din viaţa sa este de departe venirea pe lume a băiatului lui Alexandru. „La vârsta de 24 de ani am devenit tată, soţia mi l-a dăruit pe Alexandru care acum are 24 de ani. Sunt mândru de el”, a declarat Romeo Chiriac. Cu toate că a vizitat o mare parte din ţările europene, şeful biroului de formare profesională spune că îşi va petrece în continuare concediile în străinătate, deşi îşi doreşte enorm să viziteze Maramureşul şi să revadă Nordul Moldovei. Cât despre satisfacţiile la locul de muncă, acesta spune că este încântat de prestaţia colegelor lui. „Colectivul compartimentului pe care îl coordonez este admirabil şi îmi creşte inima de bucurie când văd că oamenii care trec pragul AJOFM Gorj sunt încântaţi de prestaţia colegelor mele”, a declarat Romeo Chiriac.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: