Coşmarul locatarilor de pe Griviţa continuă

Locuinţele a zeci de familii din zona Griviţa  au fost inundate după ce apa a pătruns prin folia de nylon care ţine loc de acoperiş. Coşmarul celor care locuiesc în blocul fără acoperiş din cartierul Griviţa din Târgu Jiu continuă. În timp ce oamenii stau cu găleţile şi lighenele în mijlocul camerei pentru ca apa să nu distrugă toate bunurile din locuinţă, constructorul şi patronul lucrării dau vina unul pe altul.

Astfel, în timp ce Feher Cobuţ, administratorul firmei constructoare spune că are de recuperat 70.000 de lei de la Victor Spânu, patronul lucrării, pentru că a cumpărat materiale pentru construcţia mansardei, Spânu susţine contrariul.  „A adus alţi oameni să termine mansarda, crede că o să scape fără să ne plătească datoria. E o ilegalitate ce face el întrucât contractul cu noi nu a fost reziliat“, spune Cobuţ. „Eu nu am să-i dau niciun ban, el are să-mi dea mie. Să plătească daunele pe care le-a creat oamenilor. A venit unul din Satu Mare să-l taie şi i-am dat 2500 de euro de la mine să-l plătească să plece de aici. O să despăgubesc locatarii cu banii lui. Eu am angajat alţi oameni să termine lucrarea“, precizează Victor Spânu.

Locatarii sunt cei care au cel mai mult de pierdut de pe urma neînţelegerilor dintre constructor şi beneficiar. Tot ce îşi doresc este să nu le mai plouă în apartamente. „Au venit nişte muncitori de la casa de copii, nu cred că ştiu ei meserie. Noi am discutat cu administratorul firmei din Satu Mare. Am înţeles că nu a avut materiale pentru a continua lucrările şi îl credem pentru că s-au perindat mai multe firme pe aici dar ce au făcut ei în patru luni au făcut alţii într-un an de zile. Noi nu vrem să vină o altă firmă să termine lucrarea ci doar să se facă  mai repede acoperişul“, spune Marilena Mateescu. Mansarda cu pricina trebuia să fie gata încă de acum patru ani. Locatarii sunt disperaţi şi se roagă să fie vreme bună pentru a nu fi nevoiţi să stea sub umbrelă în propria locuinţă.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: