Un bătrân a căzut în stradă şi a fost ignorat de trecători

Un bărbat a stat întins în stradă mai bine de o oră fără ca nimeni să-i acorde o mână de ajutor. Acesta a căzut pe un trotuar din centrul municipiului Târgu-Jiu. Adevărat, bărbatul băuse cam mult însă indiferenţa oamenilor nu este justificată. Târgujienii l-au ocolit iar taximetriştii s-au amuzat copios pe seama lui. Echipa postului de televiziune Gorj TV a solicitat ajutorul ambulanţei care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu.

Un bărbat din municipiul Târgu-Jiu a consumat ieri seară băuturi alcoolice în exces şi s-a aflat în imposibilitatea de a se mai putea deplasa pentru a ajunge acasă. El a căzut din picioare şi a zăcut mai bine de o oră pe un trotuar din centrul oraşului unde a fost ocolit de toţi trecătorii. Acestora nu le-a păsat câtuşi de puţin că poate respectivul a decedat sau se simte rău. Taximetriştii râdeau şi se uitau la el fără să-i acorde vreo mână de ajutor. Ei au susţinut că au anunţat salvarea însă acesta nu a venit. „Noi am sunat de mai multe ori şi nu au vrut să trimită echipaj când au auzit că este beat. A trecut chiar o ambulanţă care venea de la Sadu, a oprit dar nici nu l-a băgat în seamă şi şi-a văzut de drum. Mai mult ce să facem. Asta este. Am înţeles că au mai sunat oameni şi tot aşa li s-a răspuns.

Echipa postului de televiziune Gorj TV a solicitat sprijinul salvării care a venit în timp util şi care l-a luat pe bătrân şi l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu. „A consumat ceva băuturi alcoolice, este îngheţat de frig şi poate s-a lovit şi când a căzut. Noi îl vom duce la spital”, a precizat asistenta de pe salvare.

Comunitarii: „Dacă ştiam că este vorba de el nici nu mai veneam“

La faţa locului s-a deplasat ulterior şi o echipă de la Poliţia Comunitară care a făcut stânga împrejur când l-a văzut pe bărbat susţinând că acesta este cunoscut ca prieten al lui Bachus. „ A... ăsta este beţivanul ăla care tot mereu e căzut. Hai să mergem. Credeam că se întâmplă altceva, dar dacă ştiam că este vorba de el nici nu mai veneam”, a comentat un poliţist comunitar.

Bărbatul a fost transportat la spital iar când îşi va reveni din beţie va pleca liniştit acasă, la familie.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: