Cosmin Popescu îl linişteşte pe Cristi Sârbu

Decizia de reorganizare a alegerilor în comunele în care deja au avut loc se lasă cu ameninţări cu plecarea din PD-L Gorj. Este cazul preşedintelui organizaţiei de la Jupâneşti, Cristi Sârbu, care nu este de acord ca alegerile să mai aibă loc încă o dată. Sârbu este decis să nu mai candideze a doua oară, ba mai mult spune că a primit ofertă din partea liberalilor de a se ocupa de organizaţia locală din comună. Între timp deputatul Cosmin Popescu spune că alegerile din Jupâneşti nu vor fi reluate.

La Jupâneşti se pare că au fost găsite probleme, motiv pentru care ar trebui ca preşedintele organizaţiei să fie reales. Cu acest lucru Cristi Sârbu nu este de acord şi spune că nu va mai candida şi se gândeşte chiar să părăsească partidul. „Nu văd motivul pentru care alegerile să fie reluate. Eu nu mai candidez a doua oară, nici nu mă gândesc”, a declarat Cristi Sârbu.

Sârbu: „Am primit ofertă de la PNL”

Dacă alegerilor vor fi reorganizate Sârbu se gândeşte serios să plece din partid. ”Am primit ofertă din partea liberalilor să mă ocup de filiala locală de la Jupâneşti şi mă vor susţine şi pentru a candida la primărie. Am avut o discuţie cu primarul de la Cărbuneşti, Mihai Mazilu, care mi-a făcut această propunere. Nu am luat însă o decizie”, a mai spus Cristi Sârbu. În cazul în care Sârbu va pleca din partid va pierde însă funcţia de consilier local pe care o deţine în momentul de faţă. “ Mă mai gândesc ce hotărâre să iau deoarece sunt şi consilier local şi mi-aş pierde această calitate dacă plec din PD-L. Vreau să îmi duc mandatul până la capăt“, a declarat Cristi Sârbu, preşedintele organizaţiei PD-L  Jupâneşti, la Radio Infinit.

Cosmin Popescu: „Sârbu este un om de bază în partid”

Deputatul şi prim-vicepreşedintele CODA, Cosmin Popescu, este convins că alegerile la Jupâneşti nu vor fi reorganizate. ”Eu garantez că alegerile în comuna Jupâneşti nu vor fi reorganizate. Cristi Sârbu este un om de bază al partidului. A câştigat alegerile prezidenţiale, parlamentare, locale nu cred că va pleca. Până în 2012 mai este mult”, a declarat deputatul Cosmin Popescu. Acesta comentează oferta liberalilor ca fiind una normală. ”Este normal ca liberalii să îşi dorească un astfel de om. Munceşte şi are rezultate”, a mai spus Cosmin Popescu la Radio Infinit.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: