Blaga şi Videanu au stabilit când sunt alegeri la PDL Gorj

Alegerile judeţene în cadrul filialei PDL Gorj vor avea loc pe 19 martie, anul viitor. Aceasta a fost singura decizie clară luată de mai-marii de la Bucureşti, Adriean Videanu şi Vasile Blaga, veniţi în vizită la Gorj.

Vasile Blaga şi Adriean Videanu au stabilit împreună cu Comisia de Organizare a Alegerilor din PDL Gorj ca 19 martie să fie ziua în care democrat-liberalii îşi vor alege preşedintele. „Am hotărât ca alegerile judeţene să aibă loc pe 19 martie, timp în care în toate organizaţiile trebuie să se desfăşoare alegeri, iar acolo unde sunt nereguli să fie remediate”, a spus secretarul general al partidului, Vasile Blaga.

Nimeni nu şi-a exprimat încă intenţia de a câştiga. “Este încă prea devreme să vorbim despre aşa ceva, trebuie mai întâi să ne facem un program pentru alegeri şi după aceea ne putem gândi mai departe”, a declarat deputatul Severus Militaru.

Blaga:  Membrii CODA vor rămâne aceiaşi

Adriean Videanu şi Vasile Blaga au mai hotărât să nu fie nicio modificare în cadrul Comisiei de Organizare a Alegerilor. Această specificare a fost făcută în condiţiile în care se vehicula, că în urma vizitei celor doi democrat-liberali de la centru, din această comisie ar putea face parte şi Ionel Manţog. “Comisia de Organizare a Alegerilor va rămâne neschimbată. Au fost hotărâţi odată membrii şi aşa rămâne până la alegeri. De la nivel central s-a pus condiţia ca din CODA să facă parte primarii, în rest s-au organizat aici”, a declarat Vasile Blaga.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: