Cosmin Popescu, sigur pe el: Vom avea doi vicepreședinți PSD la Consiliul Județean

Social-democrații sunt încrezători înainte de alegeri. Sunt convinși că vor obține majoritatea în Consiliul Județean Gorj și se laudă deja că vor avea pe ambele posturi de vicepreședinți tot două nume de la PSD. Cât privește Primăria Târgu Jiu, Cosmin Popescu s-a declarat la fel de optimist. “Nu mai avem nevoie de hăhăială în spațiul public”, a mai spus președintele Consiliului Județean.

Cosmin Popescu declară că nu are emoții și este convins că PSD va avea majoritate în Consiliul Județean. „Ne dorim și facem tot ce e posibil. Toate cercetările sociologice făcute în ultimul timp arată trendul crescător de vot al PSD și arată încrederea pe care cetățenii o au în autoritățile județene. Cred că vom face majoritatea singuri în Consiliul Județean. Pe acest lucru mizăm”, a declarat acesta, la Tele3.

Și a mers mai departe cu previziunile. Vrea ca PSD să stabilească ambii vicepreședinți ai instituției. „În momentul când o să avem rezultatele clare, o să știm pe ce ne bazăm, o să merg în fața Biroului Politic Județean și o să cer acceptul celor două funcții de vicepreședinte pentru Consiliul Județean, pentru că este munca tuturor. Numele le voi anunța doar după ce vor trece prin forurile statutare ale partidului nostru. Plec de la principiul că vom face majoritate singuri. Iar, la Târgu Jiu, vom câștiga primăria. Nu mai avem nevoie de hăhăială în spațiul public, nu mai avem nevoie de jocuri ieftine de culise, ci de seriozitate și implicare”, a mai spus Cosmin Popescu.

În prezent, cele două funcții de vicepreședinte sunt ocupare de Ninel Muja, de la ALDE, și Gheorghe Nichifor, de la PSD.

Vizualizări: 1,799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: