Cosmin Popescu: Voi face echipă cu Mihai Weber

Preşedintele Consiliul Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a spus că nu va candida pentru postul de preşedinte al PSD Gorj, ci pentru cel de preşedinte executiv. „În situaţia în care domnul preşedinte Cârciumaru nu va opta pentru candidatura la funcţia de preşedinte sau preşedinte executiv, voi candida pentru o funcţie. Am avut o discuţie în trei, a reiterat faptul că nu va mai candida. Va rămâne în echipă şi asta este important. Am avut o discuţie cu domnul Weber, cu primarii, şi am ajuns la concluzia că asta este cea mai bună formulă, domnul Weber să candideze pentru funcţia de preşedinte şi eu pentru preşedinte executiv”, a spus Cosmin Popescu la TV Sud.

Acesta a explicat de ce a mers pe această formulă: „Am văzut susţinerea pe care domnul Weber o are în teritoriu, am văzut ce înseamnă să fii la al doilea mandat de parlamentar şi cum se poartă discuţiile la ministere, pentru mine asta a fost definitoriu. Vom fi o echipă, eu, cu domnul Weber, cu domnul Cârciumaru, cu primarii, cu toţi membri de partid”.

Cosmin Popescu a spus că dacă viitoarea echipă nu va avea rezultate, va trebui să plece de la conducerea partidului: „Dacă am pierde bătălii importante ca Târgu Jiu sau Consiliul Judeţean, nu am aştepta să ne ceară cineva să plecăm. Este firesc să pleci dacă nu mai eşti performant sau dacă eşti pe un trend descendent”. (A.A.)

Vizualizări: 807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: