Costi le-a spus adio prietenilor

Costi Tivig, un tânăr din Târgu Jiu, a fost răpus de cancer la numai 25 de ani. Avea zeci, poate sute de prieteni care s-au rugat pentru el și au organizat evenimente pentru a strânge banii necesari tratamentului. Din păcate, nu a rezistat tratamentului.

"A luptat din rasputeri cu suferinta, a luptat si a pierdut. S-a stins cu ochii inlacrimati si privirile pline de deznadejde si durere. A lasat in urma lui un gol imens. Singurul loc, de unde nu il poate lua nimeni este inima noastra si unde va ramane vesnic. Dumnezeu sa te odihneasca in pace Costy Tivig!", a scris un apropiat pe pagina de socializare.

Ultimul mesaj al lui Costi, postat pe 4 septembrie

Vreau sa transmit un Multumesc din toată inima persoanelor pe care le cunosc personal sau nu, care au fost și care sunt alături de mine in cea mai grea perioada din viața mea, mulțumesc persoanelor care m-au ajutat atât din punct de vedere financiar cât și moral ! Au fost foarte multe mesaje pe care le-am primit de la voi și la care nu am reusit sa răspund, cărora le mulțumesc pe aceasta cale ! Mulțumesc oamenilor cu suflet care m-au ajutat financiar, ați fost in număr foarte mare, dacă voi nu erați eu nu eram acum aici ! Vreau sa știți ca eu m-am întors de la Viena, doctorul de acolo mi-a recomandat un doctor din București unde trebuie sa fac 6 ședințe de chimioterapie din 3 in 3 săptămâni, chimioterapie pe care o voi primi din Viena după care cu ajutorul lui Dumnezeu ma voi întoarce acolo pentru operație !
Mulțumesc din tot sufletul TUTUROR, va doresc multa sănătate, Dumnezeu sa va răsplătească ! Va salut cu respect pe fiecare in parte !

Vizualizări: 73,892

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: