Horoscop

Valabil pe 8/9 ianuarie

Berbec: Lasă-te ghidat de intuiție, iar principalul lucru de care trebuiesă ții cont este să nu insiști, să nu forțezi lucrurile și să nu te ambiționezi să mergi împotriva curentului dacă lucrurile se așază în altă ordine decât cea dorită de tine. Ai încredere în Univers, în destinul tău.

Taur: Este o zi karmică, din care poți învață lecții valoroase, o zi în care roata se va întoarce și descoperi roadele pe care le-ai sădit câteva săptămâni sau chiar luni în urmă. Este un cadru astral bun pentru introspecție, pentru analiză, pentru planificare, meditație.

Gemeni: Este timpul să te gândești mai mult la nevoile celor dragi, la cum ai putea să le îmbunătățești sau uşurezi viața. Astăzi este despre ceilalți, despre suport, despre generozitate, înțelegere. Este bine aspectată și sfera spiritualității, susțin astrele.

Rac: Zi intensă, în care astrele te încurajează să te exprimi, să ieși la lumină, să urci pe scenă, să-ți spui părerea, mai ales că este foarte bine aspectată sfera imaginii publice. Ești plin de energie, convingător, știi să negociezi și, în același timp, să te faci plăcut.

Leu: Ai nevoie de liniște, încurajări, îmbrățișări, afecțiune, te simți cel mai bine alături de familie, de prieteni. Nu prea ești cu gândul la serviciu, nu este o zi potrivită pentru idei mărețe sau decizii majore, dar este o zi foarte bună să te conectezi cu oamenii dragi.

Fecioară: Este timpul să faci schimbări în ceea ce privește stilul de viață, fie că este vorba despre alimentație, despre mișcare, despre a acorda mai mult timp unor hobby-uri, pentru a te programa la o consultație, pentru a urmări semnele pe care ți le arată corpul.

Balanţă: Cuvântul care ar descrie cel mai bine această zi este muncă, multă muncă. Astăzi este despre adaptare, regândire, rearanjare, restructurare, revigorare. Cauți soluții, strategii. Te focusezi pe sfera carierei, pe afaceri, pe noi colaborări și parteneriate.

Scorpion: Ești mai atent ca oricând la relațiile din viața ta, la legăturile pe care le ai cu ceilalți, la felul în care te conectezi, dar și la ce primești de la fiecare. Ești mulțumit de partenerii de afaceri, de colegii de la serviciu, de anumiți prieteni, de unele rude din familia extinsă?

Săgetător: Cadru astral bun să te focusezi pe relația cu partenerul de viață, sau, dacă nu eșți implicat într-o relație romantică, apare o ocazie, un sfat, o recomandare din partea cuiva, cunoști pe cineva, fie că este vorba despre o întâlnire fizică sau din mediul virtual.

Capricorn: Astăzi comunici, rupi lanțurile, sări peste bariere, te dezlănțui, ieși din zona de confort… și foarte bine faci! Ai adunat informațiile, ai resursele necesare, în sfârșit și curajul de a acționa a apărut, de aceea astrele te îndeamnă să profiți de aceasat ocazie.

Vărsător: Aspecte frumoase se întrevăd în ceea ce ce privește sfera socială, fie că este vorba despre ședințe, vizite, invitații, întâlniri, discuții într-un cadru oficial sau neoficial. Afli lucruri utile, vin vești, cunoști oameni. Este important să respecți regulile, normele, indicațiile.

Peşti: Se anunță încheierea unei etape, finisezi un proiect, renunți la o idee, la un capitol, și te simți mult mai bine, mai liber. Este o ocazie bună să te gândești la câteva mici plăceri pe care să nu ți le refuzi, pentru că meriți o mică gratificare, spun astrele.

Vizualizări: 1,548

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: