Horoscop

Valabil pe 7 ianuarie

Berbec: E cineva care vă invită fie prin țară, fie în străinătate, să-i faceți o vizită, și dac-o să mai aveți câteva zile libere și puteți călători o să vă duceți.

Taur: O să vă socotiți banii să v-ajungă pentru aprovizionare și să vă puteți mișca, să le faceți o vizită rudelor care v-așteaptă și poate și prietenii.

Gemeni: Se pare c-or să vă oferteze niște parteneri de afaceri să lucrați împreună și dacă vi se pare convenabil puteți lucra în paralel - în regim de colaborare.

Rac: O să vă treziți cu niște bani care-or să vă salveze dintr-o situație - c-aveți de luat, probabil, niște cadouri, vă duceți într-o vizită, poate în weekend, de Sfântul Ion.

Leu: E cineva interesat de voi, după ce cam dispăruse-n ceață și o să vă regândiți și voi poziția față de această persoană - că trebuie văzut dacă e serioasă, de cuvânt.

Fecioară: E posibil să mai luați niște bani de la serviciu, pot fi din particular și să mai luați câte ceva pentru voi și-ai voștri, poate și pentru părinți, socri.

Balanță: O să vă atașați unui grup ca să luptați pentru o cauză și o să vă alegeți cu mulțumiți, recompense și uși deschise ca să relaționați și la alt nivel.

Scorpion: Sunteți pe punctul de a semna un contract și să vă sporiți veniturile, c-o să primiți solicitări și în continuare, c-o să aveți referințe bune.

Săgetător: Voi sunteți pusi pe fapte mari, chiar de la-nceputul anului, așa, și o să știți cum să atacați un proiect și să-l duceți și la bun sfârșit - o s-aveți fler și energie.

Capricorn: O să puteți renegocia un contract și să vi se acorde ce ați cerut, după lungi amânări, dar perseverența și-a spus cuvântul.

Vărsător: Apar vești bune care să vă dea acel impuls de a face progrese în plan profesional și totodată să vă stimuleze și în sfera personală.

Pești: Se poate s-aveți ocazia să vă schimbați mașina, sau s-o duceți în servis, la reparat și să vă mai luați și câte ceva prin casă, aparatură, diverse

Vizualizări: 1,633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: