Cozma îşi aduce mireasa la Rovinari de 1 Mai muncitoresc

Liga "Miron Cozma", va organiza la Rovinari o manifestare pe 1 Mai, la care este aşteptat să participe şi Miron Cozma. Preşedintele ligii respective, Constantin Creţan, spune că în organizarea manifestării respective mai sunt implicate Federaţia Naţională a Muncii, pe care o conduce, şi trei sindicate miniere independente, care numără fiecare câţiva zeci de mineri ca membri. Conform lui Creţan, Primăria Rovinari a autorizat desfăşurarea manifestării pe platoul din faţa sediului din oraş al Ligii "Miron Cozma", între orele 10.00 şi 16.00. Reprezentanţi ai ligii, dar şi alte persoane implicate în mişcarea muncitorească vor prezenta o istorie a zilei de 1 Mai, fără a oferi muzică sau mici şi bere, după cum spune Creţan.
 "Partidele politice sunt cele care probabil de 1 Mai vor da mici şi bere, nu noi, pentru că noi nu suntem în campanie electorală. Noi sărbătorim aşa cum putem Ziua Internaţională a Muncii, aşa cum am făcut în fiecare an. În anii trecuţi ni se spunea nostalgici, acum cred că şi alţii vor fi nostalgici, dat fiind faptul că va fi campanie electorală", spune Creţan.
 Miron Cozma va fi prezent la Rovinari cu o zi înainte de a merge la Mănăstirea Lainici pentru a se căsători. El va rămâne seara, după manifestarea de 1 Mai, la Rovinari, după care va merge la mănăstire pentru a-şi uni destinele cu o avocată din Bucureşti.


Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: