Craiova, decimată înaintea meciului cu FC Voluntari

Universitatea Craiova este decimată înaintea meciului de podium cu FC Voluntari. O serie de jucători s-au mai adăugat pe lista, deja destul de mare,  de indisponibili a lui Reghecampf.

Universitatea Craiova a adunat un singur punct în ultimele patru meciuri de campionat şi premisele nu sunt favorabile pentru echipa lui Reghecampf nici pentru duelul de podium cu FC Voluntari, programat sâmbătă, de la ora 17:30, pe arena „Anghel Iordănescu”. Astfel, mai mulţi jucători de bază ai oltenilor nu pot evolua în partida cu ilfovenii, majoritatea din cauza accidentărilor.

Se ştie deja că Antoine Conte s-a operat şi nu va mai juca anul acesta, iar Alexandru Mateiu este accidentat de mult timp şi nu a fost recuperat total. Laurenţiu Reghecampf a anunţat absenţele lui Valerică Găman, Lyes Houri (accidentaţi) şi Marius Constantin (suspendat), dar şi că mai are „alte probleme de lot”. Oltenii ar putea fi lipsiţi în duelul de sâmbătă de alte patru „piese” grele: Nicuşor Bancu, Elvir Koljic, Mirko Pigliacelli şi Jovan Markovic.

Nicuşor Bancu a suferit o entorsă la meciul cu FCSB, de acum două săptămâni şi a fost lovit la acelaşi picior în partida de la Botoşani. Şi lui Elvir Koljic i-a recidivat o accidentare mai veche, el fiind înlocuit pe finalul meciului cu FC Botoşani, în timp ce Jovan Markovic, deşi a fost introdus pe final în ultimul meci, a suferit o accidentare, care nu se ştie deocamdată cât este de gravă. De asemenea, portarul Mirko Pigliacelli, care nu a fost trecut pe foaia de joc nici în meciul de la Botoşani, nu poate evolua, fiind accidentat. „Nu revin Găman şi Houri, mai sunt şi alte probleme de lot, n-aş vrea încă să vi le spun, pentru că există speranţa ca ei să joace în meciul de la Voluntari. Şi Mirko Pigliacelli are o problemă, vom vedea despre ce este vorba. De obicei nu vreau să discut despre astfel de lucruri, despre absenţe, fiindcă nu vreau să pară ca o scuză şi avem un lot foarte valoros şi jucătorii care intră pe teren trebuie să facă diferenţa” a declarat Laurenţiu Reghecampf înaintea duelului cu FC Voluntari.

Craiovenii s-au deplasat cu trenul la Bucureşti, pentru partida de sâmbătă, la care biletul de intrare costă 100 de lei, intrare generală, oltenii fiind scandalizaţi de preţurile mărite subit de gruparea ilfoveană, pentru a limita accesul suporterilor oaspeţi.

Vizualizări: 1,120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: