Horoscop

Valabil pentru 22 august

Berbec: Se poate să primiţi o invitaţie la un eveniment festiv şi o să vă faceţi noi prieteni cu care veţi avea preocupări de timp liber. O ieşire cu prietenii după orele de program o să vă destindă, aflaţi şi lucruri noi care să vă dea idei şi de afaceri şi de viaţă personală.

Taur: O surpriză plăcută din partea cuiva care vă iubeşte şi o să ieşiţi la o plimbare, luaţi masa în oraş cu rezervare - la un separee. Întâlnire de afaceri, poate negociaţi un contract şi o să vă impuneţi punctul de vedere că să obţineţi banii de care-aveți nevoie pentru că vreţi să vă respectaţi cota financiară.

Gemeni: Se poate să încasaţi nişte bani şi să daţi o raită pe la cumpărături, dar să achitaţi facturile obligatorii înainte de orice. Provocări: apar situaţii neaşteptate de care puteţi profita şi să vă găsiţi un job, coechipieri de afaceri şi să lucraţi în paralel la mai multe proiecte.

Rac : O să cheltuiţi nişte bani ca să vă refaceţi organismul după o perioadă de de efort prelungit şi oboseala, dacă nu or mai fi şi alte probleme. Se poate să lansaţi la apă un proiect care să vă asigure banii cu care să acoperiţi un credit şi să mai faceţi şi alte lucruri pe lângă.

Leu: Se poate să faceţi nişte achiziţii de care se vor bucura şi ai voştri, sunt lucruri necesare casei, o maşină poate, să vă puteţi deplasa. O energie debordantă şi o să daţi drumul proiectelor noi, o s-aveţi curaj să vă lansaţi într-o campanie de promovare a activităţilor pe care le desfăşuraţi.

Fecioară: Poate-ați făcut o programare la medic, e ceva care va crează un disconfort şi trebuie văzut ce e. Se pare c-o să fie mult de lucru la serviciu, iar dacă sunteţi în concediu o să vă ocupaţi de diverse treburi pe acasă, c-or fi lucruri pe care le-aţi tot amânat.

Balanță: În sfera sentimentală sunt ecouri ale unei relaţii care nu s-a stins şi vrea să se reinventeze şi poate vreţi şi voi. O să fiţi înconjuraţi de prieteni care vor să aveţi preocupări comune, plecaţi pe undeva în excursie, în vacanţă, sau o fi o muncă în particular la care toată lumea contribuie.

Scorpion: Poate vă-nscrieți la un concurs pentru ocuparea unui post şi aveţi şanse să ajungeţi mai sus, să luaţi şi mai mulţi bani. Din banii strânşi o să mai luaţi câte ceva prin casă ori pe lângă casă, construiţi un garaj, un atelier ori poate închiriaţi un spaţiu undeva să aveţi un loc de creaţie.

Săgetător: Se poate să urmaţi nişte cursuri speciale, să vă perfecţionaţi într-un domeniu şi să mai urcaţi nişte trepte pe scara socială. O să primiţi invitaţii prin diverse locuri din ţară, din lume şi o să vă socotiţi timpul şi banii să vedeţi încotro şi pentru câtă vreme, c-aveţi multe pe cap.

Capricorn: Se rezolvă un aspect care ţine de starea sănătăţii şi o să vă recăpătaţi tonusul ca să faceţi treaba ca lumea. Se conturează nişte bani cu care poate mai daţi o raită prin staţiunile de agrement de la noi sau de prin lume, poate-ați pus gândul pe ceva la care visaţi de un car de ani.

Vărsător: O să redefiniţi poziţia voastră în relaţia de cuplu şi o să luptaţi pentru drepturi, să vi le câştigaţi. Pe voi vă-ncearcă toate stările, c-aveţi multe de făcut şi poate nu staţi bine cu timpul, în schimb sunteţi bine motivaţi şi o să vă achitaţi de toate obligaţiile.

Pești: Poate-i veţi cere nişte explicaţii fiinţei iubite ca să vă meargă şi mai bine în relaţia de cuplu şi situaţia se va remedia. O să acceptaţi ceva în plus de lucru la serviciu şi o să luaţi şi bani pe măsură, c-aveţi şi din urmă şi se pare, mai sunt nişte oameni care v-au rămas datori.

Vizualizări: 864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: