Horoscop

Valabil pe 23 august 

Berbec: Vă curtează diverse persoane să vă combinaţi la treabă, să intraţi într-un parteneriat de afaceri care să vă aducă un serios câştig financiar.

Taur: Vi se pot întâmpla lucruri neobişnuite şi să aveţi reacţii prompte, să profitaţi de ocaziile speciale şi să fiţi atenţi şi la cine vă face ochi dulci.

Gemeni: Poate vă interesaţi la bancă de un credit, ca să vă cumpăraţi o casă, ori v-aţi propus să vă luaţi o maşină nouă şi n-aveţi suficienţi bani.

Rac: Sunteţi pe picior de plecare, poate şi în interes de serviciu, ori poate plecaţi pentru mai mult timp să lucraţi departe de casă. Vedeţi ce zice şi familia.

Leu: Apar provocări care va obligă să ţineţi ștacheta sus, pentru că vă puteţi dovedi nişte aptitudini care să vă confere un alt statut, poate luptaţi pentru un titlu.

Fecioară: Se observă succes, câştiguri, intraţi într-o altă etapă profesională şi o să munciţi în continuare să vă menţineţi la înălţime.

Balanță: Poate o să cheltuiţi nişte bani ca să vă puteţi asigura cazarea, transportul şi alte plăti, să plecați câteva zile la distracţie, să faceţi abstracţie de greutăţi.

Scorpion: O să vă contacteze nişte oameni care vor să contribuiți și voi cu ceva la o campanie de strângere de fonduri, ca să-i ajutaţi pe nişte oameni aflaţi în dificultate.

Săgetător: Un eveniment care poate fi o rampă de lansare pentru voi, să vă fie recunoscută munca, o să vă scoată din anonimat pe unii dintre voi şi o să străluciţi.

Capricorn: Poate daţi de bilete mai ieftine de avion sau de tren, să porniţi într-o escapadă turistică, un city break, ori poate prin ţară pe undeva.

Vărsător: Se poate să închiriați o cameră sau o vilă, să vă duceţi cu ai voştri la mare, la munte, sau să-i trimiteţi pe copii într-o tabără sau într-o excursie de două, trei zile.

Pești: O să alegeţi nişte preocupări deconectante, pe care să le practicaţi în formula de grup şi să vă refaceţi tonusul, s-aveţi o inimă bună şi o stare generală de competiţie.

Vizualizări: 882

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: