Craiova va avea şi atacant din această săptămână

Universitatea Craiova este pe punctul de a-l recupera pe Elvir Koljic, unul dintre cei mai valoroşi jucători din Liga 1. Cum problema oltenilor era atacul slab după ce atacantul s-a accidentat, suporterii craioveni pot deja să spere la titlu.

Transferul lui Camara nu este singura veste bună pentru suporterii Universităţii Craiova. Fanatik a anunţat că Elvir Koljic va începe antrenamentele cu echipa lui Ouzounidis în această săptămână. Vârful s-a accidentat pe data de 2 octombrie, într-un meci cu Poli Iaşi, în urma unei intrări a lui Ovidiu Mihalache. Craiova l-a transferat pe Ivan Mamut pentru a-l înlocui pe Koljic, dar absenţa celui mai bun marcator al echipei s-a resimţit din plin. ”Noi credem în Mamut, nu ne-am pierdut speranţele. Mamut este un jucător în care credem foarte mult, altfel nu îl achiziţionam acum trei săptămâni” a mărturisit Mihai Rotaru, pentru Telekom Sport. Cu toate acestea, pe reţelele de socializare, fanii olteni sunt convinşi că fără Elvir Koljic, Craiova se poate lupta cu greu la titlu.

Atacantul marcase până la accidentare, şase goluri în primele şase meciuri ale campionatului, iar Craiova era lider în Liga 1. Potrivit sursei citate, Elvir Koljic ar putea să revină la meciuri  în 3-4 săptămâni, ceea ce ar însemna că Universitatea îl va avea la dispoziţie în poate cel mai important moment al sezonului.

Vizualizări: 1,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: