Pandurii, călcaţi de ITM Gorj chiar şi când erau în vacanţă

Pandurii se confruntă cu mari probleme şi supravieţuieşte cu greu de patru ani de zile de când nu mai are finanţare. Chiar şi aşa, în aceste condiţii dificile, autorităţile locale dau amenzi după amenzi clubului de fotbal, chiar şi atunci când echipa este în vacanţă şi personalul se află în concediu, cum a procedat ITM Gorj care voia probabil ca jucătorii să fie prezenţi și în vancaţă la club.

Pandurii Târgu Jiu rămâne echipa reprezentativă a Gorjului, prin prisma celor 60 de ani de istorie dar şi a faptului că a fost vicecampioană a României şi a jucat 12 ani în prima ligă, dar în ultimul timp clubul emblematic pentru Târgu Jiu a ajuns bătaia de joc a autorităţilor locale. Pe lângă faptul că s-au lăudat că ajută Pandurii, iar acum cer bani echipei să se antreneze şi să joace pe propriile terenuri, autorităţile continuă să şicaneze clubul cu tot felul de controale, amenzi de la mai multe instituţii fiind date săptămânal la club, de parcă instituţiile statului nu mai au altă preocupare. „Sunt „oameni de bine” în Târgu Jiu care au grijă să depună fel şi fel de reclamaţii pe la Poliţie şi peste tot. De câteva săptămâni de zile, cred că toate instituţiile statului, şi care există şi care nu există, au "călcat" Pandurii Târgu Jiu”, a explicat directorul sportiv Camilian Floroiu, la Radio Infinit, lăsând să se înţeleagă că au fost şi controale ilegale la club. „Nu ştiu de ce, nu ştiu ce se încearcă de se creează această presiune ŞI nu înţeleg ce au cu clubul Pandurii. Fiecare poate să facă ce vrea şi să spună ce vrea de clubul Pandurii, şi, în situaţia aceasta noi va trebui să ne apărăm şi să ieşim din toate aceste situaţii”, a mai precizat Floroiu.

Recent ISU Gorj a efectuat mai multe controale la sediul clubului, după ce un mic incendiu a afectat o încăpere anexă, acesta fiind stins rapid de angajaţii clubului, fără a mai avea nevoie de prezenţa pompierilor. Nu numai ISU şi-a trimis angajaţii să verifice acest incident minor ci şi Poliţia Târgu Jiu şi-a deplasat investigatorii la Pandurii să ancheteze cum a luat foc un cablu electric. Dacă un astfel de incident ar avea loc, de exemplu, la clubulul primăriei, în hotelul nou din stadion unde CSM a cazat handbalistele şi baschetbaliştii, cel mai probabil nici ISU şi nici Poliţia nu ar avea atâta zel în a ancheta un eveniment atât de minor.

Cel mai des însă au venit la Pandurii inspectorii ITM Gorj, cei care au vizitat de mai multe ori clădirea unde îşi desfăşoară activitatea echipa, chiar şi pe perioada de pauză din campionat, atunci când jucătorii şi antrenorii erau în vacanţă şi angajaţii în concedii. Ba chiar i-au şi amendat în lipsă, pentru că nu erau la serviciu. Cei de la Pandurii nu acuză însă faptul că aceste controale sunt trimise „cu dedicaţie” dar nu e greu de înţeles acest lucru.

Vizualizări: 624

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: