Universitatea a dat lovitura și a transferat un fost coleg al lui Messi

Universitatea Craiova a anunţat oficial luni primul transfer realizat după numirea antrenorului Ouzounidis. Fotbalistul Juan Camara, fost coleg cu Leo Messi la Barcelona, şi care a jucat la Dinamo în acest sezon, a fost prezentat oficial.

Universitatea Craiova s-a înțeles cu extrema spaniolă Juan Camara, jucător de 27 de ani, care în turul acestui sezon a jucat la Dinamo dar s-a format la Barcelona, unde a jucat la prima echipă alături de Messi.
Fotbalistul a semnat un contract valabil până în vara lui 2024 și va purta numărul 24, fiind anunțat pe site-ul oficial. Camara a fost transferat definitv de la polonezii de la Jagiellonia, care ar urma să primească o sumă de aproximativ 200.000 de euro,

Oltenii erau înțeleși cu Jagiellonia și cu jucătorul, dar aveau nevoie de acordul lui Dinamo, club la care era împrumutat până în vara lui 2021. Camara trebuia să primească 80.000 de euro pentru cele 4 luni cât a fost jucătorul „câinilor”, dar cel mai probabil s-a înțeles cu oficialii lui Dinamo pentru sumele restante, în schimbul acordului pentru transferul la Craiova. Camara a impresionat la Dinamo în turul acestui sezon, dar nu s-a mai prezentat la reunire din cauza restanțelor salariale. Ibericul a marcat două goluri și a dat două pase decisive în 13 meciuri.

Juan Camara, fost internațional de juniori al Spaniei, este legitimat din 2018 la Jagiellonia, iar în ultima stagiune a bifat 26 de meciuri oficiale, reușind trei goluri și două pase decisive.

De-a lungul carierei, mijlocașul spaniol a mai evoluat pentru Villarreal, FC Barcelona, Girona, Reus Deportiu și Miedz Legnica, din Polonia.

Vizualizări: 898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: