Creditorii Pandurii, convocaţi în şedinţă

Adunarea Generală a Creditorilor CS Pandurii a fost convocată pentru data de 16 decembrie. Adunarea Creditorilor va fi formată din 3 creditori și va fi interesant de văzut cine vor fi aceştia. Cele mai mari datorii ale clubului sunt la Administraţia Naţională a Finanţelor Publice (ANAF) și la Marin Condescu, fost preşedinte al clubului, revenit în conducere după intrarea în insolvenţă.
Adunarea Creditorilor va fi convocată pe 16 decembrie, arată ultima decizie din 8 decembrie, publicată în Monitorul Oficial. Adunarea Creditorilor va fi formată din 3 membri, reprezentanţi ai celor care au de încasat sume mari de la Pandurii. Pe ordinea de zi în şedinţa din 16 decembrie va fi și stabilirea onorariului administratorului judiciar Consulting Company la 4.800 de lei exclusiv TVA. Iniţial, onorariul acestuia era de 1.200 de lei.
Lista creditorilor conţine 176 de persoane, firme şi instituţii publice, datoria totală fiind de 25 de milioane de lei. Restanţele salariale către jucători şi angajaţi ai clubului se ridică la 10,7 milioane de lei. Cei mai mulți bani cer foştii preşedinţi ai CS Pandurii, Narcis Răducan și Marin Condescu, și jucătorii Răduț și Droppa.
Condescu și Răducan s-au înscris la masa credală pentru recuperarea a 435 de mii de lei, respectiv 4,5 milioane de lei. Condescu are mai mult decât ANAF, care s-a înscris pentru recuperarea a 4,2 milioane de lei. Antrenorul Petre Grigoraș are de încasat 129 de mii de lei. Pe listă apare și Mădălin Călinoiu, ca reprezentat al lui Amir Hemidi, furnizor de medicamente. De asemenea, o datorie de 12 mii de lei are CS Pandurii și la Laura Manea, șefa juriștilor la CEO în mandatul lui Laurențiu Ciurel.
Și Edi Iordănescu este pe listă, cu 51 de mii de lei. Mulți bani au de încasat Lukas Droppa - 513 mii de lei, Dan Nistor - 431 de mii de lei, Buijs Jordy - 385 de mii de lei, Mihai Răduț - 347 de mii de lei.

Vizualizări: 793

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: