Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Creşte interesul pentru Nistor

Nistor e din ce în ce mai aproape de un transfer în străinătate. „Diamantul” pandurilor a strălucit din nou în meciul cu Dinamo şi a intrat se pare şi în atenţia unor echipe din Germania. Nistor a ajuns deja la 5 goluri în acest sezon şi a contribuit din plin la ascensiunea echipei spre podium. Mijlocaşul de 24 de ani ştie că are şanse mari să plece din vară. Momentan însă, nu are decât planuri de nuntă pentru la vară. „Sunt la Pandurii, vreau să-mi închei contractul aici, sper să ne calificăm în cupele europene şi apoi vedem. Le mulţumesc care vin să mă vadă. Îmi place Spania. Dacă Malaga mă vrea, şi eu îi vreau pe cei de la Malaga. E totuşi cale lungă. Sunt apreciat, sper să îmi fac treaba în continuare, sunt un copil modest, un copil de la ţară.” Şeful Condescu confirmă interesul celor de la Malaga pentru Nistor. Condescu lasă de înţeles însă că dacă echipa va ajunge în Europa League, nu va vinde niciun jucător! „Din Germania nu ştiu de nicio ofertă. Este Malaga care a venit pentru Nistor şi francezii (n.r. Toulouse). Dar, dacă avem norocul şi câştigăm ce ne-a mai rămas de jucat, nu dăm jucători la vară!”

8 – goluri în 87 de meciuri în Liga 1 a reuşit Nistor. Mijlocaşul care va împlini 25 de ani la vară e cotat în continuare la 1,25 milioane de euro

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: