Crește numărul de copii care vin la secția de lupte a CSM

Secția de lupte a CSM Târgu Jiu a început să își mărească numărul de sportivi. Peste 20 de luptători, băieți și fete, la diverse categorii de vârstă, se pregătesc sub atenta îndrumare a antrenorului Mădălin Gorjanu, coordonatorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu.

Mădălin Gorjanu a început anul 2023 cu un stagiu de pregătire intens cu luptătorii CSM Târgu Jiu, fie ei începători sau avansați. Acum antrenorul a precizat că sportivii se pregătesc pentru primele lor competiții.  ”Suntem în perioada de pregătire înaintea primelor competiții oficiale. În scurt timp, la finalul lunii martie vom avea și prima competiție oficială. În acest sezon, la diferite competiții și turnee, CSM Târgu Jiu va avea reprezentanți la toate categoriile de vârstă, începând de la 8 ani până la seniori. Din punct de vedere al rezultatelor, sunt sigur că 2023 va fi un an cel puțin la fel de bun ca anul precedent”, a spus Mădălin Gorjeanu pentru csmtargujiu.ro.

În paralel cu pregătirea continuă și programul de selecţie pentru copii, fete şi băieţi. Tot mai mulți copii se îndreaptă spre sala de sport și spre lupte iar din acest motiv antrenorul este pregătit să mai înființeze încă o grupă de începători la secţia de lupte: ”Începem un nou an competițional și mă bucur să văd din ce în ce mai mulți copii care vin către lupte. Principalul nostru obiectiv la CSM Târgu Jiu este să atragem cât mai mulți copii către sport. Chiar dacă sala începe să fie din ce în ce mai plină la antrenamente, eu sunt pregătit să mai facem încă o grupă de copii, dacă este nevoie. Vreau să anunț că ușa este deschisă pentru oricine dorește să vina la lupte. Aștept copii cu vârsta cuprinsa între 8-13 ani”.

Vizualizări: 304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: