Andrieș: Vrem să mergem în Final 4

CSM Târgu Jiu este la un meci distanță de Final 4-ul Cupei României după surpriza reușită de handbaliste în cea de-a doua competiție a federației. Pentru o formație nou promovată prezența între primele patru echipe din țară ar reprezenta o performanță cu adevărat excepțională.

Gorjencele trebuie să treacă de Dacia Mioveni pentru a ajunge în Final 4 iar antrenorul echipei de la Târgu Jiu a transmis deja un avertisment. ”Nu va fi ușor cu echipa din Mioveni”, avertizează antrenorul Liviu Andrieș, care se așteaptă la un meci destul de greu în sferturile de finală ale Cupei României.

Antrenorul mizează însă pe avantajul terenului propriu și pe sprijinul fanilor gorjeni: ”Putem spune că este o tragere la sorți bună pentru noi, având în vedere că puteam juca cu CSM București, Dunărea Brăila sau Gloria Bistrița, adversari foarte dificili.  Întâlnim Dacia Mioveni, iar faptul că jucăm acasă este un avantaj pentru noi. Ne bucurăm că putem să jucăm în fața publicului de la Târgu Jiu acest meci. Nu va fi ușor contra Daciei Mioveni. Avem două victorii împotriva lor în acest sezon și sigur vor veni motivate la Târgu Jiu, dar noi vrem să facem un meci bun, să le oferim suporterilor un nou motiv de bucurie. Vrem să mergem în Final 4”.

 Meciurile se vor disputa într-o singură manșă, pe 9 martie, pe terenul primelor echipe iar Final 4-ul se va disputa pe 20-21 mai.

Vizualizări: 522

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: