Fost jucător al campioanei, decedat la 32 de ani

O veste tragică a sosit, marți seară, 28 februarie 2022, din Spania, unde fostul fotbalist Pelayo Novo, legitimat la CFR Cluj în 2017, a murit la vârsta de doar 32 de ani. Acesta a decedat după ce a fost lovit de un tren care circula pe ruta Oviedo-Siero, în Spania.

Tragicul accident s-a petrecut pe 28 februarie iar cazul este în continuare anchetat de polițiștii spanioli. Se știe doar că Pelayo Novo a fost lovit de trenul care circula pe ruta Oviedo-Siero, în jurul orei 20:00 seara. Numărul de urgență a fost apelat la ora 19:55, iar polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului pentru a ancheta cazul, anunță AS.com. Din păcate, Pelayo Novo nu a mai putut fi salvat și ulterior s-a constatat decesul său.

În urmă cu aproape cinci ani, Pelayo Novo a venit la CFR Cluj ca o mare speranță. El avea doar 26 de ani pe atunci, iar șefii grupării din Gruia aveau așteptări foarte mari de la el, având în vedere sezonul bun pe care îl reușișe la Elche.

În primăvara lui 2018, urma să fie implicat într-un accident tragic, care i-a pus capăt carierei. Pelayo Novo a căzut de la etajul 3 al hotelului în care era cazat alături de întreaga echipă și a ajuns de urgență la un spital din Zaragoza. El s-a ales cu mai multe traumatisme în urma căzăturii violente, însă viața nu i-a fost pusă în pericol. Totuși, Novo a fost supus mai multor operații și a fost nevoit să se ajute de un scaun cu rotile în anii ce au urmat.

După acel accident dramatic, Pelayo Novo s-a reprofilat și a început să practice tenisul de câmp în scaun cu rotile. Conform sursei citate, în prezent, el se afla pe locul 12 în clasamentul acestui sport. Pelayo Novo a făcut inclusiv parte din consiliul de conducere al Federației de Tenis din Asturias.

Vizualizări: 1,614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: