Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Crețan cere schimbarea șefilor de la Roșiuța

Constantin Crețan crede că actualul management al Complexului Energetic Oltenia a avut în ultima vreme mai multe motive pentru a-i schimba pe șefii de la Roșiuța, lucru care însă nu s-a întâmplat, crede liderul sindical, pentru că cei care ar fi trebuit zburați din funcții au susținerea unui parlamentar din zonă. Crețan crede că primul care ar fi trebuit să plece din funcție ar fi fost directorul carierei, Ion Ghiga, care, chiar dacă nu ar fi fost implicat direct în scandalul cu Bejinaru, era cel care îi aproba acestuia concediile de odihnă și deplasările la mare pe banii unității miniere, ca să nu mai punem la socoteală vorbele unor ortaci conform cărora proxenetul mergea uneori chiar cu mașinile pe care le aveau la dispoziție șefii săi.

„Nu cred că lumea uită că de la Roșiuța a dispărut cărbune, că acolo s-a răsturnat o dubă rablagită care transporta mineri și că au fost răniți și chiar a murit un om în acel accident, dar n-am auzit să fi fost sancționat vreun șef. Acum procurorii ne spun că un angajat de acolo era mare proxenet pe litoral cu cazare asigurată de șefii de la Roșiuța, el fiind pontat, în același timp și prezent la locul de muncă. Știu că directorul e apărat de un parlamentar, dar cred că ar trebui să plece singur. Dacă nu, directorul ar trebui dat afară pentru că el aprobă concediul de odihnă, cazarea pe litoral, deplasările și toate celelalte care s-au făcut cu banii unității. Sunt și maiștri care sunt țapi ispășitori în povestea asta, dar lucrurile trebuie duse până la capăt pentru că altfel lucrurile se vor perpetua. Și așa la fiecare unitate sunt lideri sindicali care nu muncesc o oră pe pretext că sunt inspectori sociali sau cine știe cum mai sunt încadrați și sunt pontați fictiv de către șefi, dar ce s-a întâmplat la Roșiuța e mult mai grav”, spune Crețan.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: