Crima din Licurici: Criminalul, surprins de camere. Victima era terorizată de luni de zile

Crima din comuna gorjeană Licurici a fost surprinsă de mai multe camere de supraveghere care au fost instalate pe casa unde locuia femeia ucisă de soțul de care se despărțise. În vârstă de 39 de ani, ea plecase de lângă soțul violent în urmă cu două luni. Se mutase cu bunica ei. Deși casa era baricadată, păzită și de doi câini și monitorizată video, individul a reușit să sară gardul și să spargă ușa de la intrare. Tânăra n-a apucat să fugă decât până în curtea casei, unde a fost măcelărită.

Bunica femeii a mărturisit că, de câteva luni, trăia un coșmar. Soțul o bătea frecvent și din această cauză a decis să plece de acasă, din Hurezani. S-a mutat cu bunica ei în Licurici. „A bătut-o și nu a mai putut să suporte. A venit aici de două ori și el a venit și a luat-o, a zis că nu-i mai face nimic. Apoi a venit ea iar aici, stătea cu ușile încuiate”, a mărturisit femeia.

Trăia cu teama că soțul i-ar putea face rău. Este motivul pentru care aproape că se baricadase. Porțile erau mereu încuiate. La fel și ușile de la casă ori geamurile. Avea mai multe camere de supraveghere instalate pe casă și doi câini de pază.

Surprins de camerele de supraveghere

Cu toate acestea, individul a reușit să sară gardul și să intre peste ea în locuință. Femeia a apucat doar să fugă în curte. Acolo a fost prinsă de agresor și lovită de mai multe ori cu un cuțit.

Bunica tinerei a povestit cum s-a întâmplat totul. Au trezit-o țipetele disperate ale nepoatei sale, a chemat Poliția la fața locului, dar pentru femeie nu s-a mai putut face nimic. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere. „A venit, a dat cu piciorul în ușă. Ea a ieșit aici. A fost noaptea târziu. A prins-o când a ieșit, a lovit-o cu cuțitul. Eu nu am auzit nimic. N-am știut ce se întâmplă. Am auzit-o apoi țipând, m-am trezit, am ieșit și eu. Am țipat, dar nu m-a auzit nimeni, că aici nu sunt vecini. A venit Poliția, a sărit gardul polițistul că poarta era încuiată și nu a putut să intre. Totul era baricadat”, a spus bunica femeii ucise.

 „Leziunile au condus la decesul victimei. Au fost foarte grave. Victima a fost transportată la Târgu-Cărbunești, unde s-a intervenit chirurgical, dar nu s-a mai putut salva viața acesteia”, a declarat Cristina Ciobanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Pentru că, după comiterea faptei, criminalul s-a sinucis, dosarul pentru omor va fi clasat și nimeni nu va fi tras la răspundere pentru moartea femeii. 

Vizualizări: 6,952

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: