Criminal în serie? Imagini cu bărbatul suspectat că a ucis fetele din Caracal

Update: Legiștii au confirmat că rămășițele din curtea criminalului din Olt sunt ale unor oameni. Este vorba de cel puțin patru persoane.

Dezvăluiri şocante din ancheta dispariţiei celor două adolescente din Olt. Surse din investigaţie spun că una dintre fetele dispărute a sunat ieri la 112 şi a anunţat că este ţinută captivă într-o casă.

S-au cerut date de la STS, care a identificat aria în care s-ar fi aflat aceasta. La primele adrese nu s-a găsit nimic, abia la a patra adresă, la care oamenii legii au ajuns de dimineaţă, era mecanicul auto, în casa căruia s-au descoperit rămăşiţele umane, bijuterii şi bucăţi de haine.

Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, era divorțat și locuia singur.  Bărbatul are 65 de ani, este taximetrist de ocazie, dar și mecanic auto.

Prima care a dispărut este Mihaela Luiza Melencu (19 ani), care, pe 14 aprilie, a plecat din casa din comuna Dioști, pentru a scoate bani de la bancomat. Când s-a întors, s-a urcat într-o mașină la ocazie, apoi a dispărut fără urmă.

La trei luni distanță, pe 25 iulie, a dispărut și Alexandra Măceșanu (15 ani), o fată din comuna Dobrosloveni, care s-a întors de la liceul unde învăța – tot cu o mașină de ocazie. Și ea a dispărut fără urmă.

Cinci pungi de carne au fost găsite de anchetatori, vineri dimineaţa, în congelatorul bărbatului în vârstă de 65 din Caracal, taximetrist de ocazie. Totodată, în autoturismul acestuia a fost găsit un cercel, despre care se bănuieşte că ar fi al Alexandrei Măceşanu, tânăra dispărută miercuri.

Anchetatorii au mai găsit în locuinţa situată pe strada Craiovei din Caracal mai mulţi dinţi ce par a fi de om. Neoficial se vorbește de trei sau chiar mai multe victime.

Vecinii spun că bărbatul de 65 de ani era foarte masiv, că era divorţat şi că avea o maşină cu care pleca dimineaţa şi venea seara. Acesta are patru copii plecați la muncă în străinătate.

Galerie foto




Vizualizări: 20,840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: