Criminalul din Corbu, un vecin drogat al victimelor sale

Un bărbat de 29 de ani din comuna Corbu, județul Constanța, a fost identificat ca fiind autorul crimei de acum câteva zile. Reamintim că acesta a intrat noaptea la ora 3.00 în casa unor localnici, l-a acuzat pe bărbat că trăiește cu nevasta lui și l-a omorât.

Pe soția celui ucis a legat-o de calorifer în baie, unde a încuiat-o cu cei doi copii minori, iar pe fiica cea mare, de 21 de ani, a violat-o în living.

Bărbatul a purtat cagulă, dar a fost identificat de anchetatori. Este un individ care stă la câteva case de familia respectivă și care era disperat să facă rost de bani pentru droguri.

Credea că au vecinii lui, pentru că își schimbaseră acoperișul la casă. A inventat o poveste din care să rezulte că este gelos, doar pentru a nu fi prins.

Iată ce a declarat procurorul de caz, Viorel Teliceanu: "Scopul a fost de jaf si nemultimit ca nu a gasit decat o suma de 250 de lei autorul s-a razbunat pe una dintre fiicele familiei, de 21 de ani, si a violat-o dupa care a plecat. Pentru a disimula scopul savarsirii faptelor, autorul a sustinut ca a venit in scop de razbunare cumva ca decedatul ar fi avut o relatie cu sotia autorului, lucru neadevarat.

Autorul a recunoscut in totalitate savarsirea faptelor, ne-a dat si detalii, s-a efectuat si o perchezitie la domiciliul acestuia unde au fost gasite mai multe bunuri, care probeaza in mod complex savarsirea faptelor care i se imputa. Am gasit si maceta cu care s-a savarsit crima, hainele pe care autorul le avea asupra lui, am gasit bunuri luate de la fata locului si aruncate la o pubela de gunoi pentru ca ii era teama autorului ca i-ar putea ramane amprentele pe bunurile respective".

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat Tribunalului Constanta cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Vizualizări: 2,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: