Critică acțiunea de vaccinare din Târgul Auto

Decizia de a înființa centre de vaccinare în parc sau la târgul auto l-a cam nemulțumit pe primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. ”Mai este puțin și organizăm puncte de vaccinare în târgul de legume sau de păsări”, declară edilul.

Marcel Romanescu a mai afirmat faptul că nu este posibil așa ceva, precizând că în prezent funcționează deja două centre în municipiu, care au o activitate destul bună. Ultimul punct provizoriu de imunizare împotriva Covid-19  a fost realizat în târgul auto din Târgu Jiu.

”Am avut mai multe discuții și cu domnului prefect  și i-am spus un lucru. Astăzi avem două centre de vaccinare care funcționează la capacitate de circa 30%. Sunt oameni cu experiență extraordinară. Le-am spus că sunt dispus să fac orice, dar nu mi se pare normal ca, atât timp cât centrele mele funcționează, eu să înființez centre la Parcul Central, la Mall sau la târgul de haine. Mai avem puțin și mai punem la târgul de legume sau pe digul Jiului, că se vând păsări și porumbei”, a spus Marcel Romanescu.

116.408 doze de vaccin au fost administrate în Gorj până luni la prânz. Numărul gorjenilor care au făcut ambele doze era de 53.962.

Vizualizări: 2,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: