Cronica Neagră

Conducea fără permis

Zamfir G. de 38 de ani din Plopşoru s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui tractor fără a deţine permis de conducere. Mai mult decât atât, bărbatul a provocat şi un accident de circulaţie, acroşând o camionetă care era condusă regulamentar de către Iulian J de 32 de ani din aceeaşi localitate. Din fericire, în urma impactului, nu au existat decât pagube materiale. 

La zdup pentru furt de motorina

Constantin L.P. de 22 de ani din Novaci este reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru că a încercat să sustragă motorină dintr-un utilaj aflat în dotarea unui obiectiv din Rânca, punctul Păpuşa. Bărbatul a fugit de la faţa locului cu un autoturism la vederea agenţilor care asigurau paza obiectivului. Bărbatul a fost prins de poliţiştii din Novaci.      

Plimba utilaje fără documente

Un ialomiţean de 35 de ani a fost amendat de către poliţişti după ce în maşina sa au fost descoperite patru motoferăstraie, pentru care nu deţinea acte de provenienţă. Pe lângă sancţiunea contravenţională, marfa transportată de către Robert N. a fost supusă confiscării. Acesta a fost depistat pe strada Barajelor din Târgu Jiu.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: