Alianța 2020 USR PLUS a prezentat programul electoral pentru europarlamentare

Alianța 2020 USR PLUS și-a prezentat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, programul electoral pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 26 mai. 

Programul electoral este structurat pe patru teme fundamentale pentru viitorul României: justiție și protejarea drepturilor românilor în UE; bunăstarea societății: sănătate, educație, măsuri antisărăcie; prosperitate europeană acasă, în România; politică externă și de securitate.

Alexandra Roată, responsabil Comunicare PLUS Gorj, a transmis că există trei obiective majore ale alianței, ce se vor baza pe competența, capacitatea de negociere și influența membrilor pentru a putea fi îndeplinite în favoarea României. „Acestea includ: recâștigarea încrederii în viitorul țării, ca parte a Uniunii Europene, accesarea fondurilor europene și facilitatea investițiilor pentru dezvoltare, precum și, extrem de important, creșterea standardelor de calitate în educație și sănătate, în vederea creșterea calității vieții pentru români“, a spus Alexandra Roată.

Lista de candidați se bazează pe oameni cu experiență în domeniile lor de activitate, cu studii superioare recunoscute, atât în România, cât și în centre universitare internaționale, mai arată sursa citată. (A.A.)

Vizualizări: 552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: