CS Pandurii, în subordinea Consiliului Local Târgu Jiu

Clubul Sportiv Pandurii, condus de Mihai Prunariu, va trece în subordinea administraţiei locale din Târgu Jiu. Preşedintele clubului spune că a fost aprobat un memorandum privind această descentralizare şi că până la începutul anului viitor CS Pandurii nu va mai fi în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului.

CS Pandurii Târgu Jiu are 23 de angajaţi, iar bugetul din 2018 se ridică la 300.000 de euro. La CS Pandurii Târgu Jiu se practică atletism, lupte, box şi radioamatorism.

„CS Pandurii Târgu Jiu, aflat în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului, în viitorul apropiat se va descentraliza şi va trece în subordinea Consiliului Local al municipiului Târgu Jiu. Vinerea trecută a fost aprobat în Guvern memorandumul pentru această descentralizare. Sunt chestiuni birocratice, ceea ce înseamnă hotărâri de guvern, legi pentru punerea în aplicare a acestei descentralizări. Se doreşte ca până la 1 ianuarie 2019 să existe această descentralizare”, a declarat Mihai Prunariu, preşedintele clubului.

Administraţia locală a înfiinţat recent un club propriu, CSM Târgu Jiu, şi a şi reluat concursul pentru postul de director, pe care iniţial l-a amânat, tocmai în ideea că va prelua CS Pandurii Târgu Jiu. Cel mai probabil, cele două cluburi vor fi comasate în unul singur.

Vizualizări: 1,132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: