CS Pandurii o dă în judecată pe Anamaria Prodan

Federația Română de Fotbal (FRF) i-a dat dreptate Anamariei Prodan în procesul cu CS Pandurii privind încasarea unui comision de 250.000 de euro pentru transferul lui Alexandru Vlad la Dnepr. Clubul gorjean nu a epuizat toate căile legale și a anunțat că va continua procesul la Judecătoria Târgu Jiu.

Avocatul Anamariei Prodan Reghecampf, Dan Idita, a declarat presei centrale că FRF a hotărât că acel comision a fost acordat legal. Prin Hotărârea nr. 317 din 30 octombrie, pronunțată de către Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor a FRF, s-au respins anumite excepții invocate de cele două părți și a fost admisă „lipsa calității procesuale pasive a pârâtei privitor la capătul de cerere având ca obiect restituirea sumei de 250.000 euro clubului Pandurii Tg Jiu”. CS Pandurii susține printr-un comunicat de presă că în motivarea Comisiei s-a menționat că pentru acest comision firma SC REGHE BUILDING SRL a emis o factură fiscală, dar conducerea clubului crede că această societate nu avea acest drept deoarece nu avea ca obiect de activitate”transferuri jucători” sau ”activități de impresariat sau consultanță”. CS Pandurii va ataca decizia la Judecătoria Târgu Jiu și crede că va recupera suma de bani.

PROCES

Anamaria Prodan are un proces și cu Mihai Prunariu, președintele clubului. Acțiunea a fost înregistrată la Judecătoria Buftea. Prunariu cere daune după ce Prodanca l-a făcut de râs pe Internet. Ea a scris pe Facebook că Prunariu este un țărănuș, anex, catapultat politic și un nimeni în sport.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: