CSM Slatina anunţă două amicale cu ACS Viitorul Târgu Jiu

Majoritatea echipelor din Liga 2 s-au reunit deja luni şi au început pregătirea părţii a doua a sezonului. În ceea ce priveşte echipa ACS Viitorul Târgu Jiu, antrenorul Octavian Benga anunţase reunirea pe 10 ianuarie, dar clubul nu a anunţat încă nimic oficial.

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a anunţat încă programul de pregătire, dar antrenorul Octavian Benga vorbea, la finalul anului trecut, despre un cantonament în Antalya. Cel mai probabil echipele de Liga 2 vor pleca în Turcia la finalul acestei luni, după ce revin cele din Liga 1.

Nu a fost anunţat nici programul meciurilor amicale pentru ACS Viitorul, dar adversarii din unele meciuri au anunţat deja oficial că vor juca la Târgu Jiu. Este cazul formaţiei de Liga 3 CSM Slatina, care se reuneşte la începutul lunii februarie, fiind una dintre pretendentele la promovare. Slătinenii au anunţat că joacă primul amical al iernii cu ACS Viitorul Târgu Jiu, pe data de 16 februarie, la Slatina, şi că vor juca returul acestui amical la Târgu Jiu, pe data de 19 februarie.

 CSM Slatina este un adversar deja tradiţional al echipelor din Târgu Jiu, jucând constant meciuri de pregătire în ultimi ani cu Pandurii Târgu Jiu şi ACS Viitorul.  Şi slătinenii au retrogradat din eşalonul secund în campionatul precedent iar acum ocupă locul doi în Seria 6, la un singur punct de echipa de pe locul 1, Viitorul Dăeşti.

ACS Viitorul nu a anunţat public programul de pregătire şi meciurile amicale dar acesta ar putea include un cantonament în Antalya, după cum spunea antrenorul Benga şi posibil şi o serie de jocuri amicale.

Cert este că pregătirea trebuie să se încheie până la finalul lunii februarie când se va relua campionatul, primul meci fiind programat pe 26 februarie.

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: