CSM Târgu Jiu a aflat cu cine ar putea juca în sferturile Cupei României

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu mai au de jucat un meci în Cupa României dar se ştiu deja meciurile care se vor disputa în sferturile competiţiei. Federaţia de baschet a decis, prin tragere la sorţi, programul meciurilor din faza următoare a Cupei României.

Deşi mai este de disputat un meci din faza anterioară a Cupei României la baschet masculin, Federaţia Română de Baschet a decis deja, prin tragere la sorţi, programul meciurilor care se vor disputa în sferturile de finală ale cupei. Conform acestei trageri la sorţi, în sferturile de finală se va juca după următorul program: Athletic Constanţa – CSM Galaţi, Dinamo Bucureşti – U BT Cluj, SCM Timişoara – SCMU Craiova şi CSU Sibiu va juca cu echipa care se va califica în urma jocurilor dintre CSO Voluntari și CSM Târgu Jiu. Cum CSM Târgu Jiu nu a prea avut noroc la tragerea la sorţi a fazei anterioare a competiţiei, când a dat peste deţinătoarea trofeului, se pare că şansele gorjenilor la o calificare sunt aproape de zero. După un debut de sezon extrem de slab, CSM Târgu Jiu a reuşit totuşi să îşi revină dar şansele de a se califica printre primele opt echipe din Cupa României sunt totuşi extrem de reduse, mai ales după ce deţinătoarea cupei a luat un avans considerabil în meciul tur.

Prima partidă disputată la Târgu Jiu cu gruparea ilfoveană a fost pierdută clar de CSM Târgu Jiu, scor 66-92 dar meciul retur a fost amânat din cauza jocurilor din cupele europene ale echipei din Voluntari. Meciul retur se va disputa în luna decembrie, după pauza din campionatul LNBM, pe data de 20 decembrie, pe terenul echipei din Voluntari.

Echipele care se vor califica mai departe din sferturile de finală ale Cupei României vor juca apoi în cadrul Final, un turneu care va decide câștigătoarea Cupei României. Acesta va fi programat în perioada 17-19 februarie 2022.

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: