CSM Târgu Jiu a aflat cu cine luptă la retrogradare

CSM Târgu Jiu şi-a aflat adversarii din partea a doua a campionatului, după stabilirea clasamentului final din Conferinţa B. În faza a doua a campionatului, CSM Târgu Jiu va disputa primul meci în deplasare, pe terenul echipei CSM Galaţi.

Echipa din Târgu Jiu se va lupta pentru menţinerea în Liga Naţională cu CSM Galaţi, CSA Steaua Bucureşti, CSM Focşani şi ABC Laguna Bucureşti. CSM Târgu Jiu va intra în faza a doua a campionatului cu 2p şi va juca cu ultimele patru clasate în Conferinţa B. „CSM Galaţi(12p), CSM Ploieşti (10p), CSA Steaua(10p), CSM Târgu Mureş(8p), CSM Focşani(4p), Miercurea Ciuc(4p), CSM Târgu Jiu(2p) şi Laguna Bucureşti(0p) sunt cele opt echipe care formează grupa ce luptă pentru menţinerea în Liga Naţională”, a anunțat oficial CSM Târgu Jiu.

După cele opt etape din faza a doua a campionatului se va face un clasament în 8, iar apoi se va juca în sistem încrucişat, locul 1-8, locul 2-7, locul 3-6, locul 4-5. Învinsele vor juca barajul de menţinere în Liga Naţională, în sistemul cel mai bun din 5 jocuri, cu mai multe partide pe terenul echipei mai bine clasate.

În faza a doua a campionatului, CSM Târgu Jiu va disputa primul meci în deplasare, pe terenul echipei CSM Galaţi (4 februarie), iar în etapa a-II-a, în primul meci pe teren propriu, CSM Târgu Jiu va juca cu Steaua Bucureşti, pe 8 sau 9 februarie. 

Vizualizări: 387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: