N-au reușit să treacă nici de Viitorul Șimian  

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a reușit victoria nici în cel de-al doilea amical din week-end deși de această dată adversarul a fost unul mai modest. Meciul cu Viitorul Șimian, formație de Liga 3, s-a încheiat tot la egalitate, scor 3-3.

ACS Viitorul Târgu Jiu a remizat și în cel de-al doilea amical al iernii, disputat tot în compania unei formații de Liga 3. Formația de Liga 2 a susținut două meciuri de verificare în week-end, cu adversari de Liga 3 care abia s-au reunit sau nici nu au început pregătirea. Aflați la două săptămâni de la reluarea antrenamentelor, jucătorii gazdelor au înregistrat două rezultate de egalitate. După egalul înregistrat vineri cu liderul din Seria a 9-a a Ligii 3, scor 2-2 cu Corvinul Hunedoara, ACS Viitorul Târgu Jiu Târgu Jiu a remizat și sâmbătă în cel de-al doilea amical disputat în această iarnă, în care a întâlnit tot o echipă din eșalonul terț.

Desfășurată pe același teren sintetic din cadrul Complexului Sportiv Municipal Târgu Jiu, partida de verificare disputată cu ocupanta locului al 3-lea din Seria a 7-a, Viitorul Șimian, s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

Gazdele au condus cu scorul de 2-0 la pauză, prin golurile lui Claudiu Dragu (31) și Florin Răsdan (45+2), iar mehedințenii au egalat prin Raul Iorgulescu (48) și Fabio Trip (64).  Alin Țegle a readus, în minutul 72, divizionara secundă în avantaj, iar același Iorgulescu a stabilit rezultatul final în minutul 77.

Cele două echipe se vor reîntâlni în data de 4 februarie, la malul Dunării. Echipa gazdă va mai juca cu ACSO Filiași (8 februarie), Viitorul Dăești (11 februarie), Flacăra Horezu (15 februarie) și CSM Reșița (18 februarie) până la reluarea campionatului.

Vizualizări: 408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: