Un jucător al Universității Craiova a devenit tată

O veste importantă a fost primită de Elvir Koljic în cantonamentul din Antalya. Atacantul Universității Craiova a devenit tată chiar în timpul pregătirii de iarnă, acum acesta fiind nerăbdător să ajungă nai repede acasă.

Elvir Koljic a primit vestea că a devenit tată chiar în timpul stagiului de pregătire din Antalya când soția atacantului Universității Craiova a adus pe lume o fetiță.

Koljic este aproape de revenirea în tricoul Universității Craiova dar acum vârful bosniac numără zilele rămase în stagiul de pregătire din Antalya, după ce a aflat că soția sa a născut o fetiță.

Cantonamentul Universității Craiova se termină pe 15 ianuarie, iar elevii lui „Geană” așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la familile lor.

Cel mai nerăbdător dintre olteni este Elvir Koljic  după ce soția vârfului bosniac al alb-albaștrilor, Emilia, a postat o poză cu fetiția lor nou-născută pe pagina sa de Instagram.

În 2022, Andrei Ivan, Alexandru Cîmpanu, Jovan Markovic și Sergiu Hanca au devenit părinți, iar Alexandru Mateiu așteaptă venirea pe lume a copilului său în acest an.

Vizualizări: 770

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: