CSM Târgu Jiu întâlnește o forță a handbalului românesc

Cel mai tare meci al anului se anunță la Sala Sporturilor, acolo unde formația feminină a CSM Târgu Jiu întâlnește pe Gloria Bistrița. Echipa locală este pe val după ultimele victorii din Liga Florilor și ar putea furniza o surpriză chiar dacă adversarul e mult mai puternic.

Antrenorul Liviu Andrieș e conștient de valoare adversarului dar speră ca echipa sa să lupte până în ultimul minut. „Întâlnim una dintre forțele handbalului din România, atât la nivel de lot, cât și de buget. În acel lot, se află 6-7 jucătoare care au evoluat în echipa națională a României, plus încă vreo 3-4 care evoluează la nivelul altor echipe naționale. E clar că este o echipă foarte puternică, o echipă cu pretenții, dar am demonstrat în ultima perioadă că ne putem ridica la nivelul acestor adversari. Pentru noi este o provocare și fetele vor fi capacitate. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a pleca mulțumiți de la acest joc. Indiferent de rezultat, va trebui să fim mulțumiți de ceea ce am realizat. Până în prezent, cred că este cea mai puternică echipă care vine în Sala Sporturilor în acest sezon”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș înaintea meciului programat sâmbătă, de la ora 17:30 la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Biletele se pot cumpăra înaintea jocului, începând cu orele 16:00. Prețul unui bilet este de 15 lei, copiii în vârstă de până la 18 ani beneficiază de gratuitate.

Vizualizări: 322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: