Jucătorii lui Stîngă și-au primit banii și au ieșit din grevă

Jucătorii celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu au ieșit din grevă după ce și-au primit banii pe lunile care erau restante de anul trecut. Pentru că șefii clubului nu și-au onorat obligația de a-i plăti fotbaliștii au recurs la o formă de protest, intrând în grevă după reunire.

Aproape că a devenit o obișnuință ca la fiecare pauză competițională jucătorii de la ACS Viitorul Târgu Jiu să facă grevă sau să plece de la echipă. Acum, după vacanța de iarnă s-au întâmplat ambele, au intrat în grevă a doua zi după reunire, refuzând să iese pe teren, și o parte dintre ei chiar au ales să plece de la echipă.

Se pare însă că greva a avut efect și fotbaliștii au primit banii pe două luni din cele trei restante. „Jucătorii sunt respectați doar când pun presiune! ACS Viitorul Târgu Jiu a găsit bani peste noapte după ce vestiarul a intrat în grevă. Plățile s-au făcut însă dar doar după ce jucătorii au intrat în grevă și au refuzat să se antreneze. După ce marți ”principalul” Florin Stîngă s-a prezentat singur la ședința de pregătire, miercuri au participat și jucătorii, după ce au pus presiune pe conducere, care și-a achitat datoriile” a anunțat liga2.ro.

După ce miercuri s-au aflat la pregătire câțiva jucători de la echipa satelit, începând de joi antrenamentul s-a desfășurat în condiții normale. "Elevii lui Florin Stîngă au făcut sărbătorile cu conturile goale, dar au primit, în cele din urmă, în urma poziției luate marți, banii pentru care au muncit și pentru care conducerea formației gorjene și-a asumat răspunderea în momentul în care au fost semnate contractele", a mai scris sursa citată.

Clubul ACS Viitorul Târgu Jiu este în insolvență din 2022 iar jucătorii au și posibilitatea de a cere intrarea în faliment în cazul în care nu li se plătesc datoriile curente.

Vizualizări: 598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: