Keanu Reeves şi-a donat cea mai mare parte din avere

Actorul american Keanu Reeves, care a împlinit anul acesta 56 de ani, se numără printre cele mai atipice staruri de la Hollywood. Interpretul rolului principal din Matrix duce o viaţă retrasă şi şi-a donat cea mai mare parte din avere.

Actorul devenit cunoscut după rolurile din Matrix și John Wick este cel mai neobișnuit star de la Hollywood. Este foarte rezervat, duce o viață modestă și și-a donat cea mai parte din avere.

Într-un interviu acordat recent revistei GQ a povestit lucruri mai puţin ştiute din viaţa şi cariera sa. A fost Neo în "Matrix" acum două decenii, însă principalul său rol a fost umbrit apoi de o serie de personaje relativ discrete, în special în filme de acţiune.

Este o celebritate, dar şi un om de caracter despre care se ştiu puţine lucruri. Stilul său de viaţă nu mai prezintă interes pentru parapazzi, dar Keanu Reeves suscită în continuare interes personal şi profesional în rândul fanilor săi.

El a dezvăluit că a fost marginalizat de industria filmului timp de peste un deceniu. "Am trăit în închisoarea filmelor", a spus el. Casa de producţie Fox, una dintre cele mai puternice de la Hollywood, a decis să nu-l mai sune, după ce refuzase să joace în "Speed 2" - după primul "Speed" din 1994 - preferând să-l interpreteze pe Hamlet într-o mică sală de teatru din Winnipeg, Canada.

Totuşi, el nu a refuzat să joace în alte filme de acţiune şi în continuări, precum saga John Wick, a cărei a treia parte va fi lansată în mai. "Adevărul e că nu îmi închipuiam la 22 de ani că voi juca la 54 în filme atât de solicitante fizic", a mărturisit actorul.

Vizualizări: 2,628

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: