CSM Târgu Jiu a pierdut primul duel al anului

Etapa a 13-a din LNBM s-a dovedit a fi una cu ghinion pentru CSM Târgu Jiu. Elevii lui Jordanco Davitkov au pierdut primul meci al anului, disputat marţi seară, în Sala Olimpia, contra CSM Petrolul Ploieşti după un joc echilibrat în care gazdele s-au impus cu 94-88.

CSM Târgu Jiu a început meciul din Sala Olimpia cu următorul „5”: Porter Troupe, Kevin Allen, Brandon Sly, Malik Morgan şi Mihai Bădiţa. Echipa gazdă a început bine meciul şi a avut un avans de 4-0 pe tabelă, dar Porter Troupe a deschis seria punctelor pentru CSM Târgu Jiu cu o aruncare de 3 puncte. Scorul primului sfert a fost egal după un joc echilibrat, scor 19-19, într-un prim act dominat de jocul căpitanului echipei gorjene, Porter Troupe, care a reuşit 11 puncte. Finalul actului doi aparţine însă gazdelor care se impun cu 20-15 şi se desprind pe tabelă la 41-34.  Gorjenii s-au impus cu 27-25 în sfertul trei, dar ploieştenii au intrat în decisiv cu scorul de 66-61. Coşul din ultima secundă a meciului marcat de Porter Troupe a avut darul de a stabili scorul final al confruntării şi de a face din căpitanul gorjenilor cel mai bun om de pe teren, cu 23 de puncte marcate. CSM Ploieşti s-a impus astfel cu scorul de 94-88 după un joc echilibrat pe care şi gorjenii îl puteau câştiga.

Porter Troupe a totalizat 23 puncte, 5 pase decisive, Kevin Patrick Allen a adăugat 16 puncte, 13 recuperări, iar Malik Morgan a încheiat meciul cu 13 puncte şi  8 recuperări pentru CSM Târgu Jiu. Titus Nicoară a absentat din angrenajul formației pregătită de Jordanco Davitkov.

Vizualizări: 564

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: